ZWEI België / Nederland | Officiële® gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Meer info.

Covid-19 Update 04/08/2021

Draag een mondmasker. Help de verspreiding van COVID-19 te vertragen.

Beste klant,

Online bestellen is nog steeds mogelijk en verzendingen verlopen probleemloos, maar in deze onvoorspelbare tijden houden we er ons aan u graag te informeren over hoe wij ons aanpassen aan deze situatie om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, uw medewerkers en uzelf te verzekeren.

Wij volgen de situatie van zeer nabij op en hebben de voorbije weken al maatregelen genomen om de verspreiding van het virus te vertragen, zoals aanbevolen door de Belgische en internationale gezondheidsorganisaties.

Op basis van de huidige situatie doen we al het mogelijke om de thuisleveringen en leveringen in de Pakjesautomaten zo normaal mogelijk te laten verlopen. Onze medewerkers blijven dus ook de volgende weken voor u op post. De enige verandering die we vandaag doorvoeren is dat, voor pakjes waarvoor een handtekening nodig is, de postbode zelf zal handtekenen in uw bijzijn.

De PostPunten volgen de uren en de regelgeving van de vestiging waarin ze zich bevinden.

De Komptoir wil actief deelnemen aan de collectieve en solidaire inspanning om zo de verdere verspreiding van het Coronavirus Covid-19 te voorkomen. We blijven u op de hoogte houden van elke evolutie m.b.t. onze dienstverlening.

Zorg goed voor uzelf en de mensen rondom u.
Samen komen we hierdoor.
Met vriendelijke groeten,
De Komptoir Vof
Zwei Team