ZWEI België / Nederland | Officiële® gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Meer info

Weerbestendig het hele jaar door!!

HYDROFLEX® is een watergedragen en duurzaam PU (polyurethaan). Het is aanzienlijk milieuvriendelijker te produceren dan conventioneel pu leer. Bij het productieproces worden geen milieubelastende oplosmiddelen (DMFA) gebruikt.


Robuust en comfortabel tegelijk!

Naast de duurzame productie heeft HYDROFLEX® nog een aantal andere positieve eigenschappen: het oppervlak is zeer glad, krasvast en 800 procent slijtvaster dan conventioneel kunstleer. Dankzij de robuuste materiaaleigenschappen vind je in onze tassen en rugzakken een betrouwbare metgezel. Een lange levensduur is een belangrijke factor voor het behoud van hulpbronnen en de bescherming van ons milieu. Daarnaast is het materiaal erg zacht en makkelijk over de schouder te dragen.


Waarom HYDROFLEX®?

Bij de keuze van de materialen sluiten we geen compromissen. Daarom staan ​​we voortdurend in contact met onze producenten om onze materialen en producten te blijven verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd dat goede kwaliteit en een zuiver geweten niet tegenstrijdig hoeven te zijn. HYDROFLEX® is het resultaat van een zoektocht naar het beste en meest duurzame materiaal, naar een rugzak die elke dagelijkse test doorstaat. Onze claim was en is om een ​​hoog functionaliteitsniveau te bieden, waarbij noch het product, noch de productie ervan het milieu onnodig belasten. We vonden dit materiaal in HYDROFLEX®.


Zorg instructies

HYDROFLEX® heeft geen expliciete verzorging nodig. Vuil kan worden verwijderd met lauw water, milde zeep en een spons. Dankzij de PU-coating is het materiaal waterafstotend en heeft het geen extra impregnering nodig.